+32 3 500 41 62

Zonneboilers zorgen voor warm water zonder extra energieverbruik
Leve de zon!


Met de zonneboilers van Philippe De Laet uit Niel kunt u zonlicht opvangen en gebruiken om uw water voor uw bad, douche,… te verwarmen. Ideaal dus om uw hoogrendementsketel zo weinig mogelijk te laten werken en dus maximaal te besparen.

Wat als er geen zon is

Ook als er geen zon is, hebt u binnenshuis warm water beschikbaar. De verwarmingseenheid kan namelijk via het tweede circuit worden ingeschakeld. Op die manier wordt het water toch verwarmd en ondervindt u zelf totaal geen last hiervan.

Installatiekost

De installatiekosten van zonneboilers te Niel zijn lang niet meer zo hoog als destijds. Vroeger koste een installatie al snel vele duizenden euro’s maar door het stijgende succes zijn deze prijzen fors gedaald. Ook voor u is het installeren van een zonneboiler dus mogelijk!

Contact

Naast zonneboilers kunt u bij ons terecht voor installatie en vernieuwing van sanitaire installaties, verwarmingsketels en badkamerrenovatie. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan! Ook het onderhoud van uw ketel nemen wij volledig op ons. Want voor een optimaal rendement is regelmatig onderhoud van cruciaal belang. Vraag vrijblijvend meer info!

Ontdek onze realisaties & referenties

Flexibel in communicatie

Milieuvriendelijk en goedkoop