+32 3 500 41 62

Onderhoud van uw CV
Onderhoud met attest!


Philippe De Laet is gespecialiseerd in installatie en vernieuwing van sanitair en verwarming bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Maar daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoudswerken en depannages.

Regelmatige bijscholing

Om onze diensten te blijven optimaliseren, zorgen wij voor continu bijscholing en opleiding van ons team. Op die manier blijven we op de hoogte van de laatste technieken en kunnen we perfect inspelen op de vraag van onze klanten. Bij het schoonmaken en onderhouden van uw CV ketel krijgt u steeds een attest. Onderhoud van uw ketel te Niel is namelijk verplicht door de wet en bovendien zorgt dit voor behoud van optimaal rendement.

Dringende herstellingen

Philippe De Laet voert onderhoud regio Niel en Antwerpen uit voor diverse toestellen maar is eveneens uw redder in nood als het aankomt om dringende herstellingen en defecten aan uw sanitaire installatie of verwarming. Hebt u een lek of werkt uw verwarming plots niet meer? Bel ons dan meteen en wij doen al het mogelijke om u zo snel mogelijk te helpen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Stel ze via mail of bel ons voor een afspraak op het tijdstip dat voor u het beste past en wij doen het nodige!

Ontdek onze realisaties & referenties

Flexibel in communicatie

Milieuvriendelijk en goedkoop