+32 3 500 41 62

Badkamerrenovatie van A tot Z
Wij maken het verschil!


Droomt u van een nieuwe badkamer en zoekt u een aannemer die deze taak op zich neemt van begin tot eind? Zoek dan niet verder want u hebt de meest geschikte partner gevonden: Philippe De Laet!

Van ontwerp tot oplevering

Vanuit de beschikbare ruimte bekijken we eerst de technische kant van de zaak. Hierna gaan we u adviseren over de diverse mogelijkheden. Uiteraard hangen uw persoonlijke wensen hier ook aan vast: wenst u een bad of een douche, wilt u een toilet in de badkamer,…  Daarnaast houden we rekening met energiezuinige maatregelen die tot de mogelijkheden behoren. Op die manier kunt u optimaal genieten van uw nieuwe badkamer en bespaart u daarenboven op uw energiefactuur.

Afwerking tot in de kleinste details

Wij voeren werkelijk alle werken uit die gerelateerd zijn aan uw badkamerrenovatie regio Niel: afbraak, loodgieterij, schrijnwerk, betegeling, elektriciteit, schilderwerken,…We voeren deze met de grootste zorg uit zodat het eindresultaat werkelijk verbluffend kan genoemd worden. Naast totaalrenovatie voor badkamers kunt u bij ons terecht voor kleinere werken zoals het vervangen van een toilet, plaatsing van een inloopdouche,…

Contact

Stuur ons een mailtje of bel ons indien u een offerte op maat wenst voor uw badkamerrenovatie regio Niel-Antwerpen.

Ontdek onze realisaties & referenties

Flexibel in communicatie

Milieuvriendelijk en goedkoop